Hajduku u Zaprešiću samo bod

Hajduku u Zaprešiću samo bod

9. rujna 2016. u 19:56 / KLUB: HNK Hajduk

Bijeli polako, ali sigurno gube korak sa vrhom tablice. U Zaprešiću je Hajduk definitivno zaslužio pobjedu. Bilo je tu dosta šansi, nedosuđeni penal od strane suca Marića i na kraju mršavi bod koji nas gura u prosječnost. NK Inter - HNK Hajduk 1:1

Hajduk je odigrao neriješeno protiv Intera i sigurno bijeli ne mogu biti zadovoljni sa rezultatom. Bili su bolji u ovoj utakmici gotovo cijelim tijekom susreta. Pogotov u drugome poluvremenu kada je Inter zbijen pred svoj gol. Međutim nije išlo. Nije bilo sreće, a ponekad je i vratar žutih odlično brania. Gol za Inter je već u 5. minuti postigao Puljić nakon katastrofalne reakcije obrane Hajduka. Stipica je bio nemoćan. Nakon toga se može samo zabilježiti nekoliko dalekometnih pokušaja Kožulja koji nisu pronašli cilj. I onda pred kraj prvoga dijela utakmice sudac Marić ne sudi čisti penal nad Tomom Bašićem i grubo oštećuje Hajduka jer bi to značilo i crveni za obrambenog igrača Intera. Naime Toma Bašić je na nekih 4 mnetra od gola išao glavom na balun, ali ga je povuklo za dres sa leđa pa je zamalo ostao kratak.
U drugom dijelu Hajduk još brži i življi, ali bez kreacije. Šansi je bilo, a gol za poravnanje rezultata je glavom dao Tudor u 76. minuti. Do kraja je još bilo prigoda, ali na žalost bez promjene rezultata.