Nacional osigurao jedinicu za doigravanje

Nacional osigurao jedinicu za doigravanje

18. ožujka 2016. u 22:08 / KLUB: MNK Split

Još jednom Split Tommy nije našao načina kako pobijediti največega rivala u hrvatskom futsalu. Nacional je odlično koristio sve individualne pogreške igrača Split Tommya i lako poentirao za uvjerljivu pobjedu. MNK Nacional-MNK Split Tommy 6:3

Split Tommy je izgubio važnu, ali ne i presudnu utakmicu za osvajanje trofeja ove godine. Nacional je bio bolji, iskoristili su individualne greške, krive paseve i lošu igru jedan na jedan naših momaka. Golove je Split Tommy dobivao po uobičajenom receptu iz polukontri i kontri. Sve već viđeno u susretima ova dva kluba. Prvo poluvrijeme je još izgledalo i solidno sa minimalnim zaostatkom od 2:1. Međutim već početkom drugog dijela je Nacional otišao na visokih 5:1 i igra naših momaka se u potpunosti raspala. Pokušao je trener Štrla sa golmanom igračem 13 minuta prije kraja, ali niti to nije pomoglo da se izvuče ništa više od visokog poraza. Nacional se odlično branio i na kraju čak i poentirao preko Osredkara na prazan gol.
Nacional je vjerojatno ovom pobjedom osigurao jedinicu prije doigravanja, a Split Tommy-u preostaje da se šta prije posloži i dovede u optimalnu formu za završnicu prvenstva.