Murter razbijen  na Gripama, Genario hat-trick

Murter razbijen na Gripama, Genario hat-trick

27. veljače 2016. u 22:08 / KLUB: MNK Split

Murterini su poveli golom Perana. Međutim od 9. minute je krenia Suton show koji je lomio gostujuću obranu, asistirao, pogađao i dizao publiku na noge. Genario je uvalija 3 gola, a povratnik Perišić 2. MNK Split Tommy - MNK Murter 10:1

U susretu 13.kola 1.HMNL Split Tommy je uvjerljivo pobjedio ekipu Murtera. Simpatični gosti i još simpatičniji trener Silov su do 9. minute imali vodstvo od 0:1. Međutim onda je stvari u svoje noge uzea Josip Suton i započeo svoj show. Svaki dodir baluna bija je malo remek djelo. U tim trenucima je na terenu postojala samo jedna ekipa. Gostujuči sastav predvođen vratarom Mudronjom se grčevito brani. Dominacija Splita je donijela ploda već u 9. minuti. Suton je prošao po lijevoj strani, njegov udarac vratar Mudronja kratko odbija, a odbijenu loptu Pavić šalje pod gredu za 1:1! U 11.minuti Suton je asistirao za prvi gol Genaria u večerašnjoj utakmici kojega je brazilac postigao prsima. A onda u briljantnoj akciji Suton - Jelovčić, Suton sa vrha kaznenog prostora zabija pod gredu za 3:1!
Spličani su do kraja preko Grcića i Genaria povisili na 5:1 i utakmica je bila gotova. U drugom dijelu se nastavila golijada domaćeg sastava. Već u 1.minuti nastavka pada novi gol Genaria za 6:1! Grcić za 7:1! I onda najvažnije od svega u ovoj utakmici. Povratnik Perišić daje dva gola u nizu nakon duže stanke na oduševljenje publike za 9:1!Murter je čak imao i penal, ali je Stojkić obranio udarac Perana. U zadnjoj minuti susreta Jakovljević pogađa za konačnih 10:1.