Dan za povijest - KK Split novi član Hajduka

Dan za povijest - KK Split novi član Hajduka

16. siječnja 2016. u 9:37 / KLUB: KK Split

U petak se dogodio jedan od onih povijesnih dana splitskoga sporta. Seniorska ekipa žutih predvođena Predsjednikom kluba R. Andrijićem se učlanila u Hajduka. Osim toga u Odjelu za članstvo je održana i presica pred utakmicu sa Zabokom.

Bio je to jedan od povijesnih dana splitskoga sporta. Da se radi o važnom događaju dalo se naslutiti dolaskom velikog broja novinara i fotoreportera koji su htjeli ovaj ovaj potez splitskih žutih ovjekovječiti. Seniorska ekipa predvođena predsjednikom kluba Robertom Andrijićem je tako još jednom dala podršku splitskim bijelima. Nastavak je to politike otvorena srca košarkaškog kluba Split koji je Hajduku pružio veliku podršku u situaciji kada je to bilo najpotrebnije nakon neodigrane utakmice na Maksimiru kontra Dinama.
Da Hajdukovci ne bi ostali dužni cijela ekipa sa stručnim stožerom će u subotu u 19,00 sati pohoditi Gripe na utakmici proitiv Zaboka. Lijepa je to pozivnica navijačima da dođu u dvoranu i pruže podršku i jednima i drugima. Bravo žuti, bravo bijeli.