Pobjeda uz puno muke

Pobjeda uz puno muke

24. listopada 2015. u 8:46 / KLUB: MNK Split

Split Tommy je u ovoj utakmici svakako bio favorit, ali je to bilo potrebno dokazati i na terenu gdje ih je čekao iznimno motiviran domačin. U prvih 4 minute vidili smo nekoliko izvanrednih akcija i prilika, ali su se vratari i jedne i druge ekipe razbranili.
Točno u 5. minuti pada ju dva gola. Prvo je Genario iz okreta pogodio za vodstvo Split TOMMY-a od 0:1, a zatim je usljedio projektil i eurogol Bevande sa oko 12-13 metara iz slobodnog udarca za 1:1! Domačin se na krilima izjednačujučeg pogotka i bučnih navijača razgoropadio i opasno stisnuo naše momke koji su unatoč svemu uspijeli sačuvati svoju branku do poluvremnena. U tom periodu je i Split Tommy imao svoje šanse koje nisu realizirali Suton, Jelovčić i Genario.
U drugom dijeu smo nastavili gledati izvrstan dvoboj u kojemu je i jedna i druga ekipa imala periode bolje igre. SpliT Tommy je kako je utakmica išla kraju sve više stezao obruč oko gola Primića koji je večeras imao svoju večer.
U 34. minuti Jelovčić je povukao loptu, stigao do šest metara od gola i prizemnim udarcem pogodio uz stativu za 1:2! Velika majstorija velikoga majstora.
Samo minutu posli Square je imao prilike izjednačiti preko Šamije koji je lažnjakom izbacija Jukića i dva igrača iz obrane Split Tommy-a, puca na praznu branku, ali je netko iz obrane otklonio izjednačenje.
Pokušao je Square do kraja sa igračem-vratarom, ali bezuspješno bodovi su otišli u Split Tommy.