Hajduk i Bruno Marić odigrali bez pobjednika

Hajduk i Bruno Marić odigrali bez pobjednika

19. rujna 2015. u 19:56 / KLUB: HNK Hajduk

Spektakl bez pogodaka, nedosuđeni penal Hajduku i ukradeni poenal za Dinamo u 93. minuti susreta u režiji glavnoga sudca derbija Bruna Marića. Hajduk bolji, a na kraju sretan jer je Henriquez promašio pobjedu. HNK Hajduk-GNK Dinamo 0:0

Ljutnja i tuga u očima nakon utakmice u kojoj je Hajduk ruku na srce zaslužio pobjedu. Dinamo je veči dio susreta spašavao samo vratar Eduardo, a kada on to nije mogao na scenu je stupao najgori akter večerašnjeg derbija Bruno Marić. Međutim smiješno je svu krivicu svaliti na njega jer ipak njega je neko delegirao ili još bolje neko mu je dao i pjesme i note. Pjesme i note koje već dugo vrimena hajdučkome puku ostavlja samo frustracije i koji sve više i više nepovratno radi jaz između juga i sjevera.
Iako se već unaprijed znalo da daruvarac nema baš kredibilitet za suđenje Hajduku ipak je njemu pripala ta čast da ubije volju za nogometom svima onima koji su večeras gledali ovu utakmicu.
Najprije je propustio dosuditi prenal za Hajduka krajem prvog poluvrimena kada je Benković igrao rukom u kaznenom prostoru gostiju. Da stvari budu još gore MArić je u sudačkoj nadoknadi u 93. minuti procijenio je duel Velazqueza i Milovića sa Soudanijem penal za Dinamo. Na Poljudu se u tom trenutku prolomio zvižduk od kojega se ledi krv u žilama i prava je sreća da je Henriquez falija branku pa je rezulat ostao nepromijenjen, jer večeras bi padale mrtve glave. Navijači su već bili spremni na sveopći stampedo u kojemu bi naravno stradali mnogi.
HAjduk je i u ovoj utakmici pokazao da može, ali da još puno toga fali. Najbolji od hajdukovaca je svakako bia Sušić, a Ohandza je falija ono šta se falit ne smije. Trener Burić je napokon složia dobru taktiku. Šteta jer Hajduk je bar na trenutak treba i zaslužija biti prvi na tablici.