Split Tommy poveo u polufinalnoj seriji

Split Tommy poveo u polufinalnoj seriji

16. svibnja 2015. u 22:24 / KLUB: MNK Split

Veličanstvena utakmica je odigrana na Gripama. Split Tommy je 2 puta vodio, Novo Vrijeme 2 puta izjednačavalo, a onda su spličani otišli na +2, makarani odma dali gol i do kraja opasno prijetili. MNK Split Tommy - MNK Novo Vrijeme 4:3

Utakmica za prste lizat je počela idealno za domaći sastav. Nakon solo prodora Franka Jelovčića u 9. minuti prvog dijela pogađa za 1:0. Nakon toga Split Tommy dominira terenom i stvara gomilu vrhunskih prilika koje Suton, Jelovćić i Fetić ne uspijevaju realizirati. u tim trenucima je najbolji igrač na terenu bio makarski vratar Bašković.
I nakon toliko promašenih prilika uvik dođe kazna. Kazna koja je došla u liku večeras odličnog Koturovića. Prvo je pevario Jelovčića, a onda ispod Jukića pogodio za prvo izjednačenje na susretu.
U drugom dijelu se nastavio krajnje zanimljiv dvoboj. Do drugoga vodstva Split Tommya se čekalo do 26. minute kada je Subotić izašao sam pred Boškovića i pogodio za 2:1. Makarani su vrlo brzo izjednačili i među rukovodstvo Split Tommya se uvakla nelagoda. Govorilo se mi igramo, a oni po običaju daju golove. Igrači na terenu su ipak mislili drugačije. Genarrio je pogodio rašlje Boškovićeva gola nakon izvrsne akcije za 3:2. Makarani vade vrtara i to im se odbija od glavu. Laura pogađa prazan gol za 4:2. I kada su valjda svi mislili da je tu kraj, Koturović daje gol za 4:3 i zadnjih pola minute Split Tommy grčevito brani svoju pobjedu. Prvu pobjedu u polufinalnoj seriji.