U golijadi na Poljudu Hajduk slavio

U golijadi na Poljudu Hajduk slavio

9. svibnja 2015. u 21:13 / KLUB: HNK Hajduk

Bijeli su slavili protiv Osijeka i na taj način ga gurnuli prema drugoj ligi. Momci sa Drave su u zadnjih 10-ak minuta dali sve od sebe da daju taj treći gol i izvuku bar bod, ali u tome nisu uspijeli. HNK Hajduk - NK Osijek 3:2

Hajduk je pobijedio Osijek sa 3:2, ali se mora napomenuti da je utakmica mogla i morala biti riješena puno prije da su bijeli iskoristili nebrojene prilike. Nastavljaju se dobre igre Mezge koji je odlično asistirao Gotalu za prvi gol Hajduka odmah na početku utakmice. U prvih pola sata Hajduk je stisnia Osijeka tako jako da je pravo čudo da se na odmor išlo sa minimalnim vodstvom.
Do pravih uzbuđenja se u drugome dijelu čekalo do ulaska Andrije Balića koji je vrhunskim pogotkom u desne rašle digao Poljud na noge. I onda kao po nekom ustaljenom običaju Hajduk je primio gol iz ničega i utakmicu doveo u neizvjesnost.
Sva sreća da je Caktaš pogodio glavom za 3:1 destaka minuta kasnije pa je gol Špoljarića za 3:2 bio zadnje što su gosti napravili na Poljudu. Hajduk je ovom pobjedom bliže Europi, a Osijek bliže drugoligaškom društvu.