Mornar BS još jednom bolji od Partizana

Mornar BS još jednom bolji od Partizana

21. ožujka 2015. u 19:46 / KLUB: VK Mornar

U utakmici koja se igrala za prestiž, Mornar BS je još jednom pobjedio Partizana. Treća četvrtina je bila prelomna koju su mornarevci dobili 4:1. Zadnja dionica, neobjašnjivi pad i Mornara BS i zamalo remi. VK Mornar BS - VK Partizan RF 8:7

Mornar Brodospas pobijedio je Partizan rezultatom 8:7 i tako im nabio dodatne frustracije nakon šta su ih pobijedili u Beogradu prije misec dana. Pobjeda je mogla i morala biti još viša, ali naravno da je i ova minimalna dovoljna.

Mornar je napokon spremno ušao u utakmicu. Reklo bi se na 100%. Bekovi su zaustavili Partizanove centre,a li je utakmica zbog propuštenih prilika u napadu još uvik bila izjednačena.

Treća četvrtina bila je presudna u ovoj utakmici. Prava mala rapsodija mornarevaca. Prvo je Rino Burić pogodio za vodstvo6:5, potom su Duje Lušić i Mitsuaki Shiga pogodili za velikih 8:5.

I tada nitko nije niti u primisli imao da nas opet čeka drama. U zadnjoj četvrtini mornarevci su izgubili čak 6 baluna. Međutim onda kada je bilo najteže i kada je izgledalo da se Partizan vraća Kačić je pri rezltatu 8:6 obranio peterac Mandiću. Ipak ni tu nije bio kraj. Gogov je pogodio za 8:7, 46 sekundi prije kraja, aPartizan je imao i zadnji napad koji nije uspio realizirati.

Bravo Mornar za ovu veliku pobjedu.