Gotal i Vlašić donijeli pobjedu bijelima

Gotal i Vlašić donijeli pobjedu bijelima

15. veljače 2015. u 18:57 / KLUB: HNK Hajduk

Hajduk je u neuvjerljivoj partiji minimalno slavio protiv nelošeg Slaven Belupa. Od početka je startao Gotal što se pokazalo kao prava odluka jer je upravo on bio najopasniji u napadu bijelih. Paracki je eurogolom na trenutak doveo pobjedu u pitanje. HNK Hajduk - NK Slaven Belupo 2:1

Cijelo prvo poluvrime proteklo je u jalovim napadima gostiju. Hajduk je vjerovali ili ne igrao na kontre i polukontre. Nije se trebalo dugo čekati na vodstvo Hajduka koje je preko Gotala stiglo u 8. minuti utakmice. Prije toga gola iz odbijanca Maglica je dobro pucao, a vratar Slavena nespretno odbio. I tako sve do 40. minute kada Vlašićev ubačaj nekim čudom pronalazi put do mreže za 2:0.

U drugom dijelu Slaven je nastavio napadati i to mu se na kraju isplatilo, kada je Paracki prekrasnim udarcem s dvadesetak metara pogodio za 2:1. Do kraja utakmice je bilo povuci potegni. Polušanse na jednu i drugu stranu, ali se rezultat nije mijenjao.

Hajduk je ovom pobjedom vratio treće mjesto na ljestvici, a Rijeka je kiksala u Puli. Utakmica u srijedu protiv Rijeke će pokazati ima li ovaj Hajduk snage da se približi borbi za drugo mjesto.