Minus 4 daje minimalnu nadu u uzvratu

Minus 4 daje minimalnu nadu u uzvratu

11. veljače 2015. u 22:00 / KLUB: VK Mornar

Acquachiara se pokazala kao odlična ekipa koja sa razlogom pretendira na osvajanje Euro cupa. Mornar BS na kraju prve polufinalne utakmice treba biti sretan šta se u Split vraća samo sa 4 gola zaostatka. VK Acquachiara - VK Mornar BS 15:11.

Nadam se da se trener Vrdoljak ugriza za jezik nakon večerašnje predstave svojih momaka i da se barem jednom prisjetio da je govorio da želi Acquachiaru kao suparnika u polufinalu Eurocupa. Možda bi ipak bilo bolje da ih je manje želia. Međutim žrijeb je htio drugačije i tu smo di smo. Užasan ulazak u utakmicu koštao je mornarevce boljeg rezultata. Kačić inače uvijek pouzdan i pravi kada treba, večeras nije bio svoj. Pao je i on pod pritiskom polufinala unatoč velikom iskustvu. I kada se to desi u prvoj četvrtini jasno je da padaju i drugi, puno mlađi i neiskusniji igrači. Neću niti nabrajati sve propuštene prilike mornarevaca ili kako se to popularno kaže zicere kada su sami kao duhovi ispred talijanskog vratara uglavnom pucali u njega ili falivali branku.
Mora se biti iskren i reći da su obrana i vratarski dvojac u potpunosti zakazali i da je neprihvatljivo i neshvatljivo da se primi čak 15 komada. Na kraju tih - 4 izgledaju kao poklon koji su domaćini dali Mornaru za uzvrat u Splitu. Nada za prolaz postoji, a dok god postoji nada treba vjerovati u prolaz. Treba raditi ka pas da bi se taj prolaz ostvarija, ako treba cilu utakmicu odigrat presing i izboriti finale. Makar na šake. Jer ovi talijani na zagrebačko - šibenski pogon mi se nimalo ne sviđaju. Prepotentni su, a i uvridili su sve mornarevce. Zamislite na najavi live streaminga utakmice napisali su da se klub zove Morner Spalato, naravno bez Brodospasa i još MORNER. A pored svoga imena su nakitili cili asortiman odjevno-galanterijskih proizvoda da se gazde ne bi naljutile. Međutim i to im nije bilo dosta pa su umisto grba našega Mornara Brodospasa stavili grb veslačkog kluba Mornar iz Splita. Ma nakon ovoga svaki mornarevac mora imati želju da ih potpopi u bazenu, ka šta sam reka presingom cilu utakmicu,a ako ne ide presingom onda na šake. Ma i veslima ako triba jer oni ionako ne pripoznaju razliku između između vaterpola i veslanja. Talijani iz Splita ne sme otići podignutih ruku, nego onako ka šta su uvik i odlazili iz Splita "spuštenih gaća".