Tresu se Vinogradara

Tresu se Vinogradara

10. veljače 2015. u 10:21 / KLUB: HNK Hajduk

Bijeli nakon turbolentnog razdoblja u kojemu su ostali bez trenera igraju svoju obvezu u kupu. Trebali bi to hajduci glatko proći, ali ipak se tresu. Spominje se neugodna povijest sa Vinogradarom, loš teren i ko zna kakva još opravdanja.

Jel vam već dosadila ova kuknjava iz bijeloga tabora. Svi nešto kukaju i plaću. Kao da nitko od njih nije znao u šta se upušta kada je odlučio biti dijelom hajdukove obitelji.

Međutim od svih tih pretjeranih preuranjenih kuknjava najteže mi pada kada Hajduk igra sa objektivno lošijim protivnicima, pa kada se javnost i igraći mobiliziraju na naopake načine. Tipa kup je uvik kup pa tu može biti iznenađenja, teren je loš pa to više odgovara tehnički nepotkovanim ekipama, promjena trenera u teškom trenutku za klub i za kraj ono najluđe suci su delegirani po čudnom kriteriju. Ima li neko hrabrosti da kaže igramo protiv nižerazrednog kluba i sve ispod 3:0 za Hajduka je smišan rezultat. Bez obzira šta je to kup utakmica, bez obzira šta je teren loš, bez obzira ko je trener ili ga uopće nema, bez obzira jeli sudi osobno Zdravko Mamić, a uz aut liniju suflira njegov brat Zoran.