Čudo neviđeno - Žuti nestali u zadnje 4 minute

Čudo neviđeno - Žuti nestali u zadnje 4 minute

3. siječnja 2015. u 21:20 / KLUB: KK Split

Alkar je slavio na Gripama. Odnosno dogodilo se čudo neviđeno ili možda već viđeno što se tiće splitskih poraza ove sezone. U zadnjih 4 minute Alkar je utrpao 18p, a Split samo 3p. Od +9 do poraza kakva blamaža. KK Split - KK Alkar 67:73

Teško da se ljubitelji splitske košarke mogu sjetiti ovakvoga poraza na Gripama. Žuti su zadnje 4 minute odigrali apsolutno očajno i bacili u bunar sve ono šta su radili dobro 36 minuta. Alkar je već bio poražen, a onda je Gaurinu krenuo šut, a igraći Splita su ga uglavnom zaboravljali i malo pomalo razlika se topila. Uvukla se panika među žute i više nitko nije uspijevao pogoditi. Loše zamjene, ne uzimanje TIME OUTA, baluni su se jeftino prodavali i poraz je na kraju bio neminovan.

Šteta jer ispuštena je još jedna pobjeda ove sezone. Reklo bi se na isti način kao i protiv Kaštela,Gorice... Gdje je kraj ovome nizu usudio bi se reći glupih poraza. Glupih jer iz poraza nešto moraš naučiti, a kako stvari stoje trener Vulić i njegovi momci su ljuti ponavljaći točnije padavičari. A mogao je to biti jedan divni debut za Josipa Glavinića koji se svojski trudio i na kraju bio najbolji žuti igrač sa 21p,6 skokova, 3 asistencije uz valorizaciju 20.
Prvo ime susreta je svakako Nikola Gaurina koji je postigao 28p i koji je praktički sam Alkaru donia pobjedu.