NADA OBRANILA RRC NASLOV

NADA OBRANILA RRC NASLOV

3. svibnja 2014. u 16:48 / KLUB: RK Nada

Splitska Nada je obranila naslov prvaka RRC lige u Zagrebu. Utakmica je praktički dobivena već u prvome dijelu kada Mladostaši nisu imali odgovor na nadin zlatni trio Rešetar, Lerotić, Grizelj. RK Mladost - RK Nada 15:36.

Nada je još jednom pobijedila i ostavila zagrepčane u velikoj žalosti. Iako su igrali na svome terenu i u vremenskim uvjetima koji svakako odgovaraju njima nisu imali nikakve šanse protiv razigranih nadinih momaka.
Kapetan Rešetar je naprosto briljirao, te je unosio pravu pomutnju u obrambenoj formaciji Mladosti. Postigao je dva polaganja,a kada kapetan igra tako niti ostatak ekipe nema pravo na ništa manje od savršenstva. Lerotić je uspiješno pretvarao i pogađao kaznene udarce, dok su po jedno polaganje još ostvarili Miljak i Kelez. Odličnu je utakmicui odigrao i Grizelj. Mladost je praktički potućena, gadno poražena, jer je su do samoga kraja postigli samo tri poena. Tek kada je sve bilo gotovo uspijeli su doći do krajnjih 15 poena. Nada je kralj RRC lige i kako stvari stoje na terenu teško je vjerovati da će ih netko sa trona tako brzo skinuti.