Peta pobjeda u nizu

Peta pobjeda u nizu

8. ožujka 2014. u 21:09 / KLUB: KK Split

Žuti su u uzlaznoj putanji i sada je to svakome jasno. Tr četvrtine su odigrane kao u transu i plavi nisu imali nikkave šanse. Jedini koji je nešto uspijevao u gostujučim redovima je bio vrlodobri Diminić koji je postigao 29 koševa. Kod Splita je standardno dobru partiju pružio Mimica sa 24 koša, ali ovoga puta je najbolji igrač susreta bio Josip Matić sa 25 postignutih koševa uz 71% šuta za dva poena, 8 skokova i uz valorizaciju 33. Subotić je valjda je to već i uobičajeno bia najbolji asistent sa 11 asistencija.

Naravno treba napomenuti da su gosti dobili zadnju četvrtinu i to uvjerljivo, ali to naravno nije bitno utjecalo na konačnog pobjednika susreta. Više bi se reklo da je utakmica za žute i praktički završila deset minuta prije kraja.

Slijedeći vikend u Split stiže Zagreb, protivnik koji igra brzo i lepršavo. Protivnik koji drži prvo mjesto u ligi. Biti će zanimljivo vidjeti oće li Split i dalje nastaviti pobjednički niz ili će tome doći kraj. Sve u svemu kako stvari stoje žuti niti uz dvije pobjede u zadnja 2 kola najvjerojatnije neće dohvatiti ligu za prvaka. Falit će im jako malo.